Kako naručiti besplatni gablec (Wolt 20knx2 promo)

Zanima vas besplatni gablec?

Wolt omogućava lako otkrivanje i dostavu najbolje hrane u vašem gradu. Za koju god vrstu hranu ste raspoloženi, Wolt je donosi do vaših vrata. Samo odaberite restoran, odaberite obrok, povucite prstom za narudžbu i uživajte!

 

besplatni gablec naslovna slika

Kako se koristi Wolt aplikacija

Prvi korak je skidanje mobilne aplikacije na vas smartphone.

Registrirajte novi račun koristeći vas Facebook ili email adresu.

Upišite ovaj kod na zadnjem koraku

3M6QSFS

Čestitamo, nakon unesenog promo koda dobit će ukupno 40 HRK podijeljenih kroz dvije narudžbe. 20 HRK za prvu i drugu narudžbu

Besplatni gablec vas čeka!

Odgovori na najčešća pitanja

Što je Wolt?

Wolt je ustanovljen 2014. godine u Helsinkiju, te danas uspješno posluje u više od 20 zemalja. Radi se o mobilnoj i web aplikaciji putem koje se na vrlo jednostavan i brz način naručuje hrana iz najboljih restorana u vašoj blizini. Najbolji dostavljači tvoj će obrok dostaviti u posebno grijanim torbama u svega nekoliko desetaka minuta od trenutka kad izvršiš narudžbu. Zvuči predobro? Pa upravo to je Wolt!

Do kad mogu naručiti hranu?

Od ponedjeljka radimo od 09 sati do 23:00 za dostavu. Petkom i subotom narudžbe će biti moguće sat duže, dakle od 09 do 00:00. Nedjeljom radno vrijeme je od 09 sati do 23:00. Neki restorani mogu biti i otvoreni i izvan tog radnog vremena za osobno preuzimanje hrane.

Koliko me košta dostava?

Početna cijena dostave je 6 kuna u što se ubraja prvih 1,5 kilometara od restorana (zračna udaljenost). Korisnik dodatno plaća: – 2 HRK za svakih sljedećih 500 metara – Maksimalna prihvatljiva udaljenost od restorana do korisnika je 4 kilometara.

Sharing is caring!

Svakom korisniku, pa tako i tebi, kreirali su vlastiti promo kod kojeg možeš dijeliti s prijateljima. Svaki put kad se netko prijavi na Wolt koristeći tvoj jedinstveni promo kod dobiješ 30 kuna koje možeš iskoristiti za sljedeću narudžbu. Također, svatko tko se prijavi s tvojim kodom isto dobiva 30 kuna. Samo pripazi, dobiveni krediti vrijede 30 dana.

Koliko je najmanje a koliko najviše što mogu naručiti?

Tvoja narudžba mora imati najmanje 45 HRK vrijednosti jela, dodataka ili pića za narudžbu. Ne postoji gornji limit za narudžbu. Ako imaš bilo kakvih pitanja javi se timu za korisničku potporu putem aplikacije. Pod opcijom “Profil” odaberi “Korisnička potpora”. Netko iz tima će ti se javiti i pomoći.

besplatni gablec zadnja slika

Sad kad ste se najeli saznajte Kako zaraditi 40$ Bitcoina u par minuta

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments